Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Funky Fresh Foods RAW (utsolgt)

Norges flinkeste rawfood-damer gir deg 100 fantastiske oppskrifter. 

 

Dette produktet er nå dessverre utsolgt hos oss.

 

RAW er den første virkelig norske boken om raw food - mat som er skånsomt tilberedt uten tap av næring, men proppfull av god smak. Med basis i lett tilgjengelige ingredienser viser Josefine, Jenni og Lise hvordan du raskt og enkelt lager sunn mat, både i en travel hverdag og når du vil servere noe nytt til gjester.

Fotografiene i den 168 siders boken er tatt av prisvinnende mesterfotografen Lisa Westgaard. Et slik løft i en veganbok er helt nytt i norsk sammenheng! Teksten er redigert av Pål W. Thorbjørnsen, informasjonsansvarlig i Norsk Vegetarforening, som har medvirket i 5 norske vegan- og vegetarkokebøker. Se utdrag her.

RAW inneholder masse enkle smoothier. Supper som er helt rå. Kaker som smaker helt fantastisk. Mettende middagsretter. Rask lunsjmat som alle vil misunne deg. Raw pizza. Dipper og sauser som passer til det meste. Og titalls på titalls av andre oppskrifter. Uten for mye superfood og krav om masse maskiner og dyrt utstyr!

Lanseringstilbud - 75 sider ekstra lesing, godt over 100 kroner i rabatt! Når du kjøper RAW, får du også tre hefter fra Norsk Vegetarforening med på kjøpet: Lvsstilsheftet Levende mat!, som handler om raw food-livsstilen, matheftet Salat og rawfood, redigert av Vilje Bech, og Veganguiden.

168 s, tykt papir, stor solid paperback, 22x23 cm.
Fortsatt ikke overbevist? Se bilder fra boken her.

 

Dette produktet er nå dessverre utsolgt hos oss.BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.