Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Vegetarbutikken: Lunsj- og frokostmat (ny utgave)

Pålegg er for mange en utfordring og det er alt for lett å ty til det samme om igjen -og om igjen. De fleste har sikkert spurt seg selv på et eller annet tidspunkt: "hva i all verden skal jeg ha på brødskiva"? 

 

Nå er løsningen endelig her! I dette oppskriftshefet finner du drøssevis av gode påleggstips, oppskrifter og tips til variasjon. Rettere sagt nærmere 100 tips og oppskrifter tilsammen! Aldri før har det blitt lagd et så omfattende hefte med fokus på pålegg og frokostmat alene og vi er glade for å få belyst et område svært mange vegetarianere etterspør informasjon om.

I heftet finner du oppskrifter på alt fra solide frokostsmoothier til arme riddere (uten egg), bønneposteier og vegetarklassikere som scrambled tofu og hummus. Så, hva venter du på? Revolusjoner brødskiva di!

Smakebiter fra heftet:
Scrambled tofu
Sort Bønnepostei
Linsepålegg

Dette heftet er utsolgt og erstattet av den rimelige boken innføringsboken Vegetar & Vegan ABC. Denne inkluderer nesten samtlige av oppskriftene i heftet, flere andre oppskrifter pluss kapitler om helse, livsstil, motivasjon og mye annet.

Motta denne og 5 andre bøker og temahefter gratis: Du mottar Vegetar & Vegan ABC kostnadsfritt når du melder deg inn i Norsk Vegetarforening. Dette er altså kun en av de mange utgivelsene du vil motta når, og etter at du blir medlem - i tillegg til flere andre fordeler.)BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.