Du er her: Vegetarbutikken >

Vegetarbutikken: Helse og ernæring

Vegetarianere og veganere som gruppe har spesielt god helse. Her kan du lære om hvorfor, og hvordan du selv setter sammen et optimalt kosthold:


 Plantebasert ernæring
Endelig - en bok som går i dybden rundt vegansk og vegetarisk helse, skreddersydd for norske forhold. Forfatterne er norske veganere, og drøfter alle næringsstoffene og 50 gode kilder til disse.
Les mer / kjøp

 Den norske vegankokeboken (kjøp den her / les utdrag)
Den norske vegankokeboken er både en kokebok og et oppslagsverk til vegansk matlaging, livsstil og kosthold – og det å ha veganere rundt seg. Den kan kjøpes direkte herfra, i nettbokhandlere, og bestilles i din lokale bokhandel.
Les mer / kjøp

 Vegetarbutikken: Feeding Your Vegan Infant With Confidence
Denne boken gir både foreldre og fagfolk som arbeider med ernæringsspørsmål nødvendig kunnskap rundt det å oppdra barn på vegansk vis.
Les mer / kjøp

 Vegansk ernæring - En kort innføring (utsolgt)
Norsk Vegetarforenings introduksjon til vegansk ernæring fjerner en del vanlige misforståelser, og viser hvordan man enkelt kan leve sunt som veganer.
Les mer / kjøp

 Vegetarisk ernæring - En kort innføring (utsolgt)
Norsk Vegetarforenings introduksjon til vegetarisk ernæring fjerner en del vanlige misforståelser, og viser hvordan man enkelt kan leve sunt som vegetarianer.
Les mer / kjøp


I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.